Teploty počas transportu

Odporúčame kontrolovať vnútornú teplotu prepravovaných potravín aj pri nakladaní!

Tieto informácie majú len informatívny charakter a prepravné spoločnosti ich môžu zmeniť a tiež sa môžu riadiť podľa požiadaviek príjmateľa tovaru.

 
MRAZENÉ PRODUKTY
 
-25°CĽad a zmrzlina
-18°CHlbko zmrazené potraviny
-18°COrgány určené na opotherapiu
-18°CRybie produkty
-14°CMaslo a jedlé tuky, vrátane krému určeného na tvorbu masla
-12°CProdukty z vajec, hydina, zajac a mäso z lesnej zveri 
-10°CMäso
CHLADENÉ PRODUKTY
 
+2°C  Čerstvé ryby (v ľade), kôrovce and mäkkýše (s výnimkou živých)
+3°C   Varené jedlá a hotové jedlá, cukrárenské krémy, čerstvé pečivo, sladké jedlá a produkty z vajec
+3°CMäso a varené mäso predpripravené na konzumáciu
+3°C    Otruby
+3°CHydina, zajac a mäso z lesnej zvery
+4°CNesterilizované, nespracované, nepasterilizované alebo fermentované mlieko, čerstvý krém, syr cottage cheese a tvaroh
+6°CMlieko na priemyselné spracovanie
+6°CVarené mäso, iné ako solené, údené, suché, sterilizované 
+6°CChladené vajicia v škrupine
+6°CMaslo, jemné alebo modré syry
+7°CMäso

 

 

BEZ PREDOŠLÉHO VYCHLADENIA
 
+4/+6°C Čerstvé ovocie a zelenina
+4/+6°CKvety
+7/+8°CŽiarovky
+10°CNestabilizovaný zvierací tuk (mimo masla)
+10°CStlačený alebo varený syr

 





Práve tu je 156 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Čítanosť článkov
3709920